TRANBJERG PIZZA

Recentreview


3,5 stjerner ud af 1281 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Tranbjerg Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

24 feb 2024 at 20:56 Leveret forkert mad. Tzatiki udsolgt, men fik leveret 1 cola istedet. Så det er en dyr cola. Iøvrigt drikker vi sjældent cola. Burde returneret pengene for det udsolgte samt en godtgørelse for fejlleveringen. Endte med at spise hver for sig en lørdag
19 feb 2024 at 21:10 Dejlig grill kylling. Mega potion pommes
4 feb 2024 at 20:59 Alt ok
15 jan 2024 at 15:33 Vi bestilte kl 17.27 til levering kl 18.15 Regnede med en forsinkelse, men ikke så lang — Fik først leveret kl 19.10
14 jan 2024 at 19:23 Bliver ringet op om at de ikke kan levere pomfritter da de ingen fritureolie har. Vi kan bare heller ikke få vores penge refunderet. Så det var cirka 80 kr som bare forsvandt i deres lommer.
9 jan 2024 at 20:20 Levering tidspunktet var i orden, og takkede budet for det. Så jo, det er da fremskridt!
2 jan 2024 at 15:27 De glemmer hvidløg og chilli selv om de er gjort opmærksom på det
17 dec 2023 at 20:56 Bestilte til kl 18, restauranten ringede og spurgte til om vi kunne ændre tiden da de var meget bookede - vi fandt en løsning og de kom til tiden med varm mad Leveringstid på 90min var selvvalgt.
16 dec 2023 at 19:55 I make ordered 17.54 and my food first been delivered now 2 hour has passed. Kid fall asleep without food. Its very bad service and Cold food.
15 dec 2023 at 20:58 Vi ventede i 2 timer på vores mad og den ene af pizzaerne var forkert. Øv
8 dec 2023 at 19:11 Maden skulle leveres 18:13 og klokken er 19:13 vi venter stadivæk …… jeg kan godt forstå at de er travlt men 1 time er helt uaccaptable.
2 dec 2023 at 21:00 Maden smagte fint. Vi bestiller takeaway, fordi de skal gå hurtigt. Maden var 40 min forsinket, så jeg kunne lige så godt selv have lavet den, eller hentet maden. Ville være fint hvis de havde ringet og sagt den var så forsinket i det mindste.