TRANBJERG PIZZA

Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 1154 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Tranbjerg Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

28 sep 2022 at 8:25 Ved 2 ud af de sidste 3 bestillinger hos Tranbjerg Pizza, har de ikke læst kommentarfeltet, eks. bestiller jeg kun remoulade til pommes frites, men får ketchup, og jeg bestiller burgere uden agurkesalat, men de kommer med - det er lidt ærgerligt
25 sep 2022 at 17:04 Fin oplevelse som altid.
11 sep 2022 at 22:58 Hejsa har prøve 2 gange nu og jeg har bestilt mad fra Tranbjerg pizza. At når budet kommer vil han ha flere penge ind det de skriver hvad er det for noget svineri og fusk. Det er svindel.
4 sep 2022 at 21:12 90 min levering og kom 30 min for sent
28 aug 2022 at 21:02 Familie pizzaer var mindre end forventet. Noget af salaten på salatpizza var brun. Nogle pizzaer havde ikke ret meget fyld. Pizzaerne var bestilt i god tid og kom til tiden.
27 aug 2022 at 9:20 Jeg har benyttet Tranbjerg Pizza mange gange, men jeg synes, at deres leveringstider er blevet håbløse. Jeg bestilte kl. 16.40 og fik at vide, at det ville tage 90 minutter. Maden kom først efter 18.40. Mine børn var sultne kl. 17. Maden var fin.
19 aug 2022 at 20:17 Alt for sen levering. Maden blev beskrevet leveret 19.21 og blev først leveret 20.15 Under alt kritik. Da jeg ringede til restauranten da det var 30 min for sent, var deres eneste bemærkning at han var på vej.
19 aug 2022 at 19:35 Sidste gang var det noget bedre end i dag, jeg fandt et stk hvid plastic i min burger, godt jeg ikke spiste den Og det var 30 min for sent afleveret
15 aug 2022 at 20:21 Nu er det anden gang vi får leveret, og leveringen er mere end meget sen…. Blev leveret efter 2 timer
15 aug 2022 at 19:34 Er ked af at der ikke var remulade til mine pomfritter + der var ingen hvidløg til pizzaen Vh john
13 aug 2022 at 23:00 De tager 4,- for pose, selvom pizzaerne ikke kommer i andet end pizzabakker. Det er så ikke første gang
13 aug 2022 at 19:49 Fantastisk, maden kom til tiden og aldrig har vi fået så varmt mad bragt ud før. Havde bestilt deep pan pizza. Det var den godt nok ikke, men alligevel overstiger det alt jeg har fået før.