TRANBJERG PIZZA

Recentreview


3,5 stjerner ud af 1302 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Tranbjerg Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

5 jul 2024 at 19:54 De kom først efter 2 timer men maden er god
22 jun 2024 at 11:15 Havde diarré i to dage efter. Ikke i orden.
13 jun 2024 at 21:40 Bestilte pizza A B og C og 3 colaer til kl 19:15. Modtog pizza A B og K og 3 Fanta til 19:30. De var gode.
7 jun 2024 at 21:07 Den blev en time forsinket, så 2 timers leveringstid... Jeg kan ikke en gang vælge de ovenfor!
5 jun 2024 at 19:56 De utilregnelig
10 maj 2024 at 7:04 Fik først leveret 19.10, og var bestilt til 18.15. Synes pizzaerne var knap så gode som de plejer at være.
4 maj 2024 at 12:41 Virkelig gode pizzaer
26 apr 2024 at 20:08 - var 45 min. forsinket. Der lå nogle pommesfrites inde i kyllingen, som var tør. Salaten ligger sammen med de varme pommesfrites!?
17 apr 2024 at 19:47 Ikke så godt som det plejer at være
12 apr 2024 at 20:26 Man kan desværre kun vælge op til 90 min leverings tid. Det tog 105. Burde ikke tage så lng tid for to pita kebab som iøvrigt ikke var specielt gode. Øv
6 apr 2024 at 18:38 De tog sørme deres tid med den pizza og de var ikke særlig søde i tlf
5 apr 2024 at 8:11 Der stod levering ville tage 15-20 min 98 min senere kom maden. Det er virkelig dårlig og slet ikke til at regne med.